Porsche-spotting – 911 i Wien

Här om dagen fann jag denna godbit i mitt digra fotoarkiv. Bilden togs under en Påskresa till Wien för snart sex år sedan, och kameran gick förstås varm i mitt evigt pågående bilspottande.

Wien var smockfullt av Porschar och denna skönt bruksiga, lite slarvigt parkerade 993 Coupé från mitten av 90-talet fotades från hotellrumsfönstret. Visst gör sig en klassisk Porsche 911 osedligt väl i silver! Av bilden framgår också hur liten och smidig den ikoniska sportvagnen var förr. Nog har den svällt rejält sedan dess!

En annan Porsche 911 som jag dock missade med kameran var en röd 964 Turbo från början av 90-talet. Den dundrade runt ett gathörn mitt framför näsan på mig och i den satt en välgödd, skäggig farbror. Tänk Beppe Wolgers! Porschen var riktigt skitig dessutom och vad skönt att se en sådan raritet användas ordentligt på det sättet. Ett monster, vilket vackert monster!

Filip Ericsson

Det här inlägget postades i Bilspotting. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *